Dansk dykkerservice i verdensklasse

Ship-Maintenance Underwater (SMU) er en dansk dykkerservice virksomhed i verdensklasse, der udfører alle former for både skibsservice opgaver og dykkerservice opgaver.

Skal du ha’ afklaret en opgaves omfang eller du skal ha’ klarlagt hvilke muligheder der findes? Så står vi altid klar med råd og vejledning. Vi har stor erfaring med at løse specialopgaver og vi er altid parate til at udvikle en løsning til dig, uanset hvilken udfordring du står med.

SMU fremmer udviklingen i den danske dykkerservice branche

Når vi ikke udfører dykkerservice opgaver i danske havne eller offshore i danske farvande, er vi i gang ved tegnebrættet, hvor vi konstant arbejder for at udvikle nye metoder til forbedring af dykkerservice branchen. Det gør vi for at sikre, at vores kunder altid får den bedste, mest effektive og mest skånsomme løsning, til glæde for både kunderne og miljøet.

Vi har blandt andet udviklet et filtersystem, der gør, at vi som de eneste kan udføre skruepolering i både København og Aarhus’ havnebassiner, under gældende miljøkrav. Samt en innovativ, ROV-baseret skrogrenser til det maritime dykkerservice miljø.

Som dansk dykker service virksomhed er vi utroligt stolte over at være med til at fremme branchens udvikling, og vi vil også fortsat bane vejen for nye løsninger og metoder, så Danmark også fremover til fremstå som et foregangsland indenfor dykker service.

Kontakt os for dykkerservice

Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen nedenfor, eller ring til os på telefon +45 28495759