Hull cleaning

Hos SMU Dive har vi flere års erfaring for Hull Cleaning.

Hvad er Hull cleaning?

Hull cleaning er når man renser et fartøjs skrog, så alger og andre marine vækster fjernes og fartøjets friktion i vandet mindskes.

Hvorfor få udført Hull cleaning?

Ved at få udført Hull cleaning kan du opnå følgende fordele:

  • 15-40 % brandstofbesparelse, afhængig af graden af marinebegroning på fartøjet.
  • Mindsket CO2 udledning som følge af brandstofbesparelsen
  • Tid- og omkostningsbesparelse da hull cleaning udføres i vandet, fremfor i tørdok

Ønsker du at høre nærmere om vores løsninger inden for Hull Cleaning? Ring på telefon +45 28495759eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt os for Hull Cleaning

Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen nedenfor, eller ring til os på telefon +45 28495759

Derfor skal du bestille Hull cleaning hos SMU:

Vi udfører hull cleaning på alle typer fartøjer, i alle størrelser og i alle danske farvande. Vi kan udføre rensningen med to forskellige systemer:

  • Et innovativt og nytænkende hull cleaning system, der betjenes fra overfladen. Systemet er udviklet og patenteret af SMU i 2013. Systemet er både mere skånsomt for skibets overflade og for miljøet, end børstesystemet, og det er langt mere effektivt end det konventionelle system. Dette skyldes, at systemet ikke kræver dykkere og at det kan rense et større areal, hurtigere. Velegnet til skibe på over 100 m. LOA.
  • Et konventionelt børstesystem, der betjenes af dykkere i vandet. Vi tilbyder forskellige typer børster afhængig af fartøjets overflade og begroningen.  Børstesystemet er særligt godt til hull cleaning af skibe på under 100 m. LOA, der ikke er malet med antifouling maling.

Hos SMU får du altid faste, konkurrencedygtige priser på hull cleaning. Vores priser er inkl. transport, arbejdstid, afrapportering og materialer.