Hvad er en in-water survey?

En in-water survey er når man laver en dykkerinspektion af et fartøjs konstruktion under vandet. Vi udfører både planlagte surveys, f.eks. i forbindelse med en klassifikation, og akutte inspektioner, der f.eks. kan blive nødvendige som følge af grundstødning.

Inspektionen udføres af en dykker, som inspicerer fartøjet grundigt. Hvis der er tale om en klassifikationsinspektion kræves der ligeledes en supervisor og en surveyor fra klassificeringen.

Når vi har udført en in-water survey vil både du, og evt. klassifikationsselskabet, modtage en dykkervideo (CCTV), en rapport samt evt. anden dokumentation I måtte ønske.

Hvorfor få udført en undervands survey?

Der kan være store økonomiske og tidsmæssige besparelser og hente ved at få udført en in-water survey, fordi skibet ikke først skal i tørdok.

Når surveyen er udført, fremsender vi dokumentation i form af en rapport og evt. still billeder eller dykkervideo.

IWS/UWILD:

IWS eller UWILD survey er når man laver en dykkerinspektion af et fartøjs konstruktion under vandet. Vi udfører både planlagte surveys, f.eks. i forbindelse med en klassifikation, og akutte inspektioner, der f.eks. kan blive nødvendige som følge af grundstødning.

Inspektionen udføres af en dykker, som inspicerer fartøjet grundigt. Hvis der er tale om en klassifikationsinspektion kræves der ligeledes en surveyor fra “Klassen”.

Når vi har udført en in-water survey vil både du, og klassifikationsselskabet, modtage en dykkervideo (CCTV), en rapport samt evt. anden dokumentation I måtte ønske.

Kontakt os for In-Water Survey

Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen nedenfor, eller ring til os på telefon +45 28495759

Fordele ved at få udført en in-water survey

  • Vores har det bedste udstyr til opgaven og vores førsteklasses foto og video udstyr sikrer jer den bedst mulige dokumentation.
  • Da skibe er vores primære arbejdsområde, har alle vores dykkere indgående kendskab til skibskonstruktioner samt til skrogets udformning. Med SMU får du altid faste, konkurrencedygtige priser på undervands surveys. Vores priser er inkl. transport, arbejdstid, materialer og afrapportering.
  • Med SMU får du altid faste, konkurrencedygtige priser på undervands photo inspection. Vores priser er inkl. transport, arbejdstid, materialer og afrapportering.