Presse

Presse om SMU-dive.dk. Her kan du se noget af den omtale Ship-Maintenance Underwater og personerne bag har fået i medierne.

KOMPETENCER

Skrogrens
Vi udfører hull cleaning på alle typer fartøjer, i alle størrelser og i alle danske farvande. Vi kan udføre rensningen med to forskellige systemer: Et innovativt og nytænkende hull cleaning system, der betjenes fra overfladen. Systemet er udviklet og patenteret af SMU i 2013. Systemet er både mere skånsomt for skibets overflade og for miljøet, end børstesystemet, og det er langt mere effektivt end det konventionelle system. Dette skyldes, at systemet ikke kræver dykkere og at det kan rense et større areal, hurtigere. Velegnet til skibe på over 100 m. LOA. Et konventionelt børstesystem, der betjenes af dykkere i vandet. Vi tilbyder forskellige typer børster afhængig af fartøjets overflade og begroningen. Børstesystemet er særligt godt til hull cleaning af skibe på under 100 m. LOA, der ikke er malet med antifouling maling.
Skruepolering
Effektiviteten af Skibets skruen vil bestemme træk og brændstofforbrug af fartøjet. Derfor er vores team er i stand til at levere de højeste standarder for skrue vedligeholdelse for rederier og fartøjs ejere ved at sikre, at kavitation slid undgås/forværres, samt at opnå en besparelse.
Undervands inspektion
Vi har her hos S.M.U. mange års erfaring med installation af Anoder på kajanlæg, pæle, fartøjer og diverse stål konstruktioner.
ROV service
Hos SMU har vi en special bygget ROV-crawler på larvefødder. ROVén er er bygget til at rense skibs skrog, men kan for få midler ombygges til at køre på havbunden og inspicere, der kan efter kundens ønske monteres værktøj ellers censoren på ROV-crawleren.
Katodisk beskyttelse
Vi har her hos S.M.U. mange års erfaring med installation af Anoder på kajanlæg, pæle, fartøjer og diverse stål konstruktioner.
Diverse montage opgaver
Dykkere hos S.M.U. har alle stor erfaring i at bygge og montere under havets overflade, og vores dykkere har alle en håndværker baggrund som gør at vi er i stand til at varetage alle former for undervand montage og bygge opgaver.
Skibssurvey (class survey)
En in-water survey er når man laver en dykkerinspektion af et fartøjs konstruktion under vandet. Vi udfører både planlagte surveys, f.eks. i forbindelse med en klassifikation, og akutte inspektioner, der f.eks. kan blive nødvendige som følge af grundstødning.
Tykkelses måling
Vi kan udføre tykkelses måling at stål på konstruktioner som eksempelvis stål spuns. De fundne resultater leveres til kunden i en udførlig rapport.
Fotodokumentation og video dokumentation
Her hos S.M.U. udføre vi professionel Photo og video inspektion, og levere dokumentation efter kundens ønske.
Højtryksspuling
Mange opgaver kræver at emner bliver spulet rene f.eks. for rust, sediment, marine begroning eller fjerne skadet beton, derfor har vi altid en højtryks spuler med på opgaver, og div. Dysser og lancer.
Bedding
Hos SMU har vi erfaring med dykker arbejde på beddinger. Vi efterser, reparer beddinger og montere anoder. Derudover spuler vi beddings skinner fri for sand og sediment, så driften af bedding kan genoptages.
Bundsikring
Vi megen erfaring med at oprette bundsikring i færgelejer. Vi ar både støbt bundsikring og udlagt gabionger.
Forstøbning og betonreparation
Vi har mange års erfaring i at støbe og bygge støbe forme under havets overflade. Så uanset om det drejer sig om forstøbning af spuns, formstøbning af pæle, eller andre støbe opgaver er vi altid i stand til at løse opgaven og kommer gerne med for slag til at løse støbe opgaver, hurtigt og sikkert.
Hydraulisk diamantboring
S.M.U. råder over borehammer maskiner både på hydraulik og trykluft som er bygget til brug i saltvand, derfor kan vi bore huller i beton og sten efter kundes ønsker.
Sprængning
Ved nogle opgaver kan det være meget tidsbesparende at opbryde f.eks. gammel bundsikring, ved hjælp at kontrolleret sprængning. Sprængning kræver personale med erfaring, sans for detaljer og evne til at koordinere en opgave med de impliceret personer og virksomheder, hvilket vi hos S.M.U. kan svare ja til.
Undervandsskæring
Vi kan med skære elektroder, oxygen og special bygget undervandudstyr skære i stål med stor effektivitet.
Ultralydsmåling
Vi kan udføre tykkelses måling at stål på konstruktioner som eksempelvis stål spuns. De fundne resultater leveres til kunden i en udførlig rapport.