Hvad er Undervands foto inspektion?

Undervands foto inspektion er når man laver en dykkerinspektion af et fartøjs konstruktion under vandet. Vi udfører både planlagte undervands photo inspektioner, f.eks. i forbindelse med en klassifikation, og akutte inspektioner, der f.eks. kan blive nødvendige som følge af grundstødning.

Undervands foto inspektioner udføres af en dykker, der grundigt inspicerer fartøjet. Såfremt der er tale om en klassifikationsinspektion kræves der ligeledes en supervisor og en surveyor fra klassificeringen.

Efter vi har udført en undervands foto inspektion vil både du, og evt. klassifikationsselskabet, modtage en dykkervideo (CCTV), en rapport samt evt. anden dokumentation I måtte ønske.

Hvorfor få udført en undervands foto inspektion?

Ved at få udført en undervands foto inspektion kan fartøjet inspiceres uden at skulle i tørdok. Det giver økonomiske og tidsmæssige besparelser på tørlægningen.

Dokumentation på surveyen, f.eks. still billeder, dykkervideo og rapporter, kan hurtigt og nemt sendes til interesserede verden over.

Derfor skal du bestille en undervands foto inspektion hos SMU:

  • Vores har det bedste udstyr til opgaven og vores førsteklasses foto og video udstyr sikrer jer den bedst mulige dokumentation.
  • Med SMU får du altid faste, konkurrencedygtige priser på undervands foto inspektion. Vores priser er inkl. transport, arbejdstid, materialer og afrapportering. 

Kontakt os for undervands foto inspektion

Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen nedenfor, eller ring til os på telefon +45 28495759